Ankan :-)

Efter att aldrig ha gjort någon häxbrygd med anka i så tyckte jag ändå att jag lyckades hyfsat okey.



Recept ;
* Våldskoka pippin ett par timmar ( sista timmen bara för säkerhets skull )
* Kasta in den i kylen över natten eftersom du är för trött för att rensa den efter kokningen.
* Ta fram, rensa, svär över alla ben, koka upp med buljongen som du förhoppningsvis sparade vid steg ett.
* Släng ner olika saker på kul.
Som du tror funkar tillsammans.
Typ plommon, tomater, scharlottenlök, honung, pressad apelsinsaft, paprika, morot, grädde och pippifond.
* Krydda jävligt varsamt med den äkta koncentrerade curryn du fick av sonen när han varit i Indien.
* Jävligt varsamt alltså.
* Red av med idealmjöl och ev mera honung.
* Blunda, ät och hoppas på utebliven totalkatastrofreaktion hos resten av familjen.

Ingen bild.
Grytan ser ut som en jobbig uppkastning men den VAR faktiskt god.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0