Numerologi och annat roligare än dammsugning

Anna
1 + 5 + 5 + 1 = 12 = 1 + 2 = 3
Engberg
5 + 5 + 3 + 2 + 5 + 2 + 3 = 25 = 2 + 5 = 7
 
Slutresultat
3 + 7 = 10 = 1 + 0 = 1
 
Siffran Ett:
Som etta är du självständig och även självkritisk eftersom du vill vara nummer 1. Du är en mycket ansvarsfull person som är duktig i ditt arbete, vilket kommer att leda till att du lyckas att uppnå dina mål. Är målet att bli chef är utsikterna mycket goda då du har starka ledaregenskaper. Allt du tar dig för kommer att gå vägen, även om vägen ibland blir lång.

Tänk på att vara ödmjuk och på att inte köra över andra människor. Märker du att det viskas bakom din rygg bör du nog tänka efter hur du agerar och kanske visa lite mer hänsyn.

Eftersom du har höga krav på dig själv har du också krav på din älskade. Helst ska hon/han ha lika höga ambitioner som du och vara mån om sitt yttre. I ett förhållande hittar du ofta på små roliga saker, som ni kan göra tillsammans, för att komma bort ifrån den trista vardagen.

Ditt liv regeras av solen och de bästa färgerna för dig är gult och brunt.


Skorpionen (23:e oktober- 21:e november)

I Skorpionen kombineras vattnets känsliga och intuitiva element med den fasta egenskapen. Här kan således känslan få praktisk tillämpning. Pluto härskar över skorpionen och ger en stark drift till nydaning och nästan brutal personlig utveckling. Vart detta leder hän varierar från skorpion till skorpion. Den ende som vet är möjligtvis skorpionen själv då han aldrig röjer sitt inre.

Skorpioner är intelligenta och lyckas vanligtvis lösa de problem som de ställs inför. Det finns en stark kraft här som måste få utlopp, ibland i hårt arbete, diskussioner eller passion, men tyvärr kan också våld, hämnd och svartsjuka finnas med på listan. En röd tråd i hans handlingar och känslor är intensitet. Han tar livet på blodigt allvar, det här är ingen person som man driver eller leker med, då får man snart smaka på hans tillbakabetalning. Kritisera inte en skorpion, det är ingen idé. Den ende som ändrar på skorpionen är han själv.

Element: vatten Kvalitet: fast Polaritet: negativ
Nyckelord: Pluto, koncentration, intensitet, sex, födelse, död, hemlighetsfullhet och jade.
Positiva karaktärsdrag: beslutsam, flitig, charmig och har elegans.
Negativa karaktärsdrag: svartsjuk och inåtvänd.
Människokroppen: könsorgan


Drakens år

Drakar representerar allt som är cykliskt och magiskt i den kinesiska mytologin. Drak-människor troddes vara exotiska och besitta magiska krafter och en stor intuitiv förståelse för de allra flesta situationer. Till skillnad mot den västerländska draken ansågs drakar av kineserna vara vänliga och hjälpsamma, även om deras intuition inte alltid leder dem rätt. Då de förlitar sig mycket på sin intuition kan de uppfattas av sin omgivning som ometodiska och ologiska.

Under ytan kan Drakar vara mycket osäkra på sin egen kapacitet och de skapar därför ofta fasader av olika slag. De klär sig ofta överdådigt vackert för att invagga sig sjäva i en sorts säkerhet. Många gånger lider de av en total brist på verklighetsuppfattning och deras ungdomliga entusiasm påverkar Drakar att ofta och gärna inleda nya bekantskaper och förhållanden. På grund av att Drakar har ett stort lager överskottsenergi stannar de aldrig upp och begrundar sin situation, utan de fortsätter allt som oftast utan eftertankar och funderingar med vad de än tar sig till. Drakar föredrar tidiga morgnar och att vakna upp till en ny dag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0