Okeeey...

Jag kom just på en sak...det slog mig som en rak höger över käkbenet när jag stod och diskade för en stund sen.
Jag har gått och blivit en mystoffel!!

Minns inte när jag ångade runt på ett dansgolv och trodde jag var den feminina motsvarigheten till Travolta på 70- talet sist eller när jag vaknade på morgonen och fick "ringa en vän" för att öppna julkalenderns alla luckor från gårdagen!
Eller när jag praktiskt taget bodde i bilen, hade bäddat i bagaget och for runt och förgyllde allas tillvaro med min närvaro i stadens alla hörn.
Eller när jag satt fastnördad vid datorn i minst sex timmar och hela min värld just då gick ut på hur jag skulle döda bossen och vilka vapen som var effektivast.

Nu slappar jag mycket gärna i soffan med tjuren, mumsar fett och känner lugnet.
Kollar tv... simpsons..family guy och - BONES!!!
Jag är besatt av Bones, men tänker inte tala om för er att jag nyss laddat ner soundtracket, klippt mig som Temperance och snott en leksaks FBI - bricka av min yngsta son som jag har i handväskan.
Jag tänker inte heller berätta att jag har ett ben under sängen...visserligen bara i gummi men ändå..allt kan ju analyseras....





Och vet ni.....Jag fucking trivs...till och med GILLAR det här nya livet!!

DORIS ÄR EN TOFFEL NU!!!

Kommentarer
Postat av: Anette Andersson

Men det var väl det jag visste.Bara man blir lite kär så är även såporna ens bästa vän.Bara du inte hamnar i Glamour(Bold and the beatiful) och våra bästa år träsket för då kommer jag ringa psyk;-)

Joo jag var rätt dööd i morse.Tog typ 4 alvedon för jag tänkta att kanske,kanske det ger dubbel effekt!men...icke.Först nu har jag slagit ner arselt,och du......så jäkla nice:- kraaam

2008-09-06 @ 20:33:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0