Skofynd!

Efter en helg där jag mått som något katten spytt upp på hallgolvet och ingen
ville plocka upp har det äntligen vänt och jag har ätit en hel plus en hel portion mat.
I vecka tolv försvann ju äntligen illamåendet men det var bara för att retas, för i slutet på vecka fjorton kom det tillbaka med alla sina kompisar.
Matlukt är värre än bajs just nu och framför allt lukten av uppvärmd barnmat.
Ingen superkombo när man har en stundande ettåring som inte lärt sig kulinariska övningar ännu eftersom han inte ens når upp till spisen.
*
Men det inlägget egentligen skulle handla om var att vi köpte ett par fodrade stövlar till Wille idag som i slutänden kostade 34 kr på skopunkten utan att vara fula.
Så, nu har jag gjort ett inlägg om det.
*


Kommentarer
Postat av: Eva

Det var ett riktigt skofynd. Synd bara att mina barn inte kan ha billiga skor =( Bägge två har sneda fötter så det är bara vikingskor som fungerar. Tur att man är rik som förälder =)

Svar: Oj, ja de är inte billiga precis, såg ett par på inter sport häromdagen på "rea" 899 kr....och då är de garanterat för små nästa säsong...
Hondjävulen

2012-09-16 @ 21:56:33
URL: http://taweret.blogg.se
Postat av: Eva

Ja vi brukar kunna hitta för 600-700 kr men problemet är att Oskar har gått så snett med fötterna så vi har inte kunnat låta Alma ärva skorna utan de är rätt i sopporna när han är färdiga med dom. Så att inte hon ärver "dåliga" skor. Det är lite jobbigt men men vad gör man inte för sina barn =)

2012-09-19 @ 22:01:22
URL: http://taweret.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0